fbpx

Wat is Natural Calm?

Natural Calm is een geïoniseerd magnesium carbonaat en citroenzuurpoeder dat door toevoeging van water mixt tot geïoniseerd magnesium citraat. Op deze manier ontstaat een heerlijk verfrissend magnesiumdrankje.

Waarom heb je magnesium nodig?

Magnesium activeert de natuurlijke energie in je lichaam, is van belang voor het zenuwstelsel, draagt bij aan de aanmaak van bot en aan het normaal functioneren van de spieren. Veel mensen krijgen niet genoeg magnesium binnen. De hoeveelheid magnesium die het lichaam nodig heeft is veel groter dan aanvankelijk werd gedacht. Onze drukke leefstijl vraagt bovendien juist om extra magnesium. Daar komt nog bij dat groenten en fruit vandaag de dag minder rijk zijn aan mineralen (zoals magnesium) doordat de bodem uitgeput raakt. Magnesium supplementen horen daarom eigenlijk thuis in ieders keukenkastje. Helaas worden veel magnesium supplementen niet goed opgenomen in het lichaam, waardoor men alsnog geen baat heeft bij het innemen van deze supplementen.calm magnesium product

De oplossing: Natural Calm Magnesium

In tegenstelling tot veel andere magnesium varianten, is ons magnesium supplement een geïoniseerd magnesium carbonaat én citroenzuurpoeder dat door toevoeging van water verandert in een geïoniseerd magnesium citraat. Het magnesium wordt geïoniseerd volgens een gepatenteerd proces. Hierdoor wordt het beter en sneller  opgenomen in het lichaam. Hierdoor merk je zeer snel resultaat. Bovendien zijn er aan het poeder geen vulmiddelen of glansmiddelen toegevoegd die nodig zijn om een tablet te maken. Het is daardoor 100% zuiver!

Ons magnesium supplement eens proberen?

Op dit moment is Natural Calm verkrijgbaar in 5 verschillende smaken: Original, citroen, sinaasappel, kers en framboos-citroen. Ben je benieuwd en wil je ons product eens uitproberen? Profiteer dan nu van deze actie en probeer één week lang. Natural Calm is te verkrijgen in diverse Natuurwinkels en drogisterijen verspreid door heel Nederland. Kijk hier voor een winkel bij u in de buurt.

“Ik ben met de magnesium begonnen. Het is echt een fijn product. Krijg er geen maagzuur klachten van terwijl ik dit met de citraat tabletten wel altijd heb.”

Lucienne