fbpx

Het nieuwe schooljaar is begonnen! Dat betekent misschien wel een nieuwe school, een nieuw klaslokaal of nieuwe klasgenoten. Kortom, chaos in het hoofd van uw kind. Creëer orde in de chaos en help uw kind een handje met behulp van voedingssupplementen.

Chaos

Kinderen voelen zich in snel veranderende situaties vaak wat onzeker. Dit is heel normaal! Neem bijvoorbeeld het begin van een nieuw schooljaar; er zijncalm magnesium raspberry lemon dan genoeg factoren die voor onzekerheid kunnen zorgen, maar het is voor hen niet nodig om hier continue angstig voor te zijn. Toch ervaren kinderen soms heftige lichamelijke stresssymptomen. Maar wat valt hier tegen te doen?

Magnesium

De stresssymptomen kunnen een tekort aan magnesium veroorzaken, doordat stress ervoor zorgt dat er meer magnesium wordt uitgescheiden via de urine. Het is daarom van belang ervoor te zorgen dat uw kind genoeg magnesium binnenkrijgt. Magnesium draagt namelijk bij aan de normale werking van het psychisch normaal functioneren. Daarnaast zorgt het voor een normale werking van zenuwstelsel en de spieren. Probeer daarom bijvoorbeeld eens een mineralensupplement voor uw kinderen, zoals magnesium.

Terug naar school

Toch is de start van een nieuw schooljaar voor veel kinderen ook iets om gewoon naar uit te kijken: Een hereniging met vriendjes en vriendinnetjes. Daarnaast is het dé tijd om stoere verhalen te vertellen over de avonturen van de afgelopen zomervakantie. Maar met het extraatje van de supplementen zorg jij er sowieso voor dat jouw kind het nieuwe schooljaar enthousiast en gerust in gaat.